Бісквітний банановий рулет за 30 хвилин

Це напевно найшвидший з приготування рулет. Банановий рулет готується 30 хвилин, а результат просто приголомшливий і смак чудовий. Рекомендуємо.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Інгредієнти:

  • 3 шт. – яйце
  • 5 ст.л. – цукор
  • 5 ст.л. – сухе молоко
  • 1 ч.л. – розпушувач
  • 5 ст.л. – борошно

Для начинки:

  • 4 шт. – банан
  • 1 шт. – банка вареного згущеного молока

Покроковий процес приготування:

Яйця з цукром збити, додати сухе молоко, знову збити, додати борошно, змішане з розпушувачем і перемішати.

Викласти на деко (на промаслений папір), рівномірно розподілити тісто. Випікати в розігрітій до 180 ℃ духовці 5 хвилин.

Перевернути тісто на посипаний цукровою пудрою стіл. Змастити бісквіт 3/4 банки згущеного молока, зверху викласти банани попередньо порізавши щоб рулет скручувався рівномірно. Кінці бананів злегка зрізати.

Якщо захочете прикрасити банановий рулет зверху то слід промазати верх рулету рештою згущеним молоком і посипати кокосовою стружкою.

Перед подачею охолодити і порційно нарізати рулет. Смачного!

Замітка від Шеф-кухаря. НЕ пересушіть бісквіт в духовці, інакше він потріскається при скручуванні!

Не вдається скопіювати.