Бісквітний рулет із повидлом. Найшвидший рецепт! Вийде у кожного!

Бісквітний рулет із повидлом для домашнього чаювання або навіть до приходу гостей. Готується дуже просто та вийде у кожного!

Продукти для приготування:

  • яйця 5 шт. (відокремити білки від жовтків)
  • цукор 1/2 склянки (склянка 250 мл)
  • щіпка солі
  • борошно 100 г
  • повидло
  • цукрова пудра для посипання

Жовтки збиваємо з цукром за допомогою міксера до побіління та збільшення маси.

Потім масу просіюємо, в кілька прийомів, борошно і обережно перемішуємо лопаткою.

Окремо збиваємо в міцну піну холодні яєчні білки із щіпкою солі.

Збиті білки акуратно змішуємо з тісто.

Готове тісто викладаємо на лист застелений папером для випічки (якщо папір не дуже якісний, змастіть його олією). Розрівнюємо і випікаємо бісквіт у заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці, приблизно 15 хвилин (до дуже легкого зарум’янювання). Звичайно, час випікання залежатиме від особливостей вашої духовки. Важливо бісквіт не пересушити.

З готового бісквіту знімаємо пергамент і гарячим згортаємо в рулет разом з рушником (можна використовувати чистий лист пергаменту).

Через 10-15 хвилин розгортаємо, промазуємо повидлом.

І знову згортаємо рулетом.

Готовий рулет присипаємо цукровою пудрою. Можна наливати кухоль чаю і насолоджуватися смачною випічкою!

Готуйте із задоволенням, приємного чаювання!