Бісквітний рулет із повидлом. Найшвидший рецепт! Вийде у кожного!
Бісквітний рулет із повидлом для домашнього чаювання або навіть до приходу гостей. Готується дуже просто та вийде у кожного!
Продукти для приготування:
- яйця 5 шт. (відокремити білки від жовтків)
- цукор 1/2 склянки (склянка 250 мл)
- щіпка солі
- борошно 100 г
- повидло
- цукрова пудра для посипання
Жовтки збиваємо з цукром за допомогою міксера до побіління та збільшення маси.
Потім масу просіюємо, в кілька прийомів, борошно і обережно перемішуємо лопаткою.
Окремо збиваємо в міцну піну холодні яєчні білки із щіпкою солі.
Збиті білки акуратно змішуємо з тісто.
Готове тісто викладаємо на лист застелений папером для випічки (якщо папір не дуже якісний, змастіть його олією). Розрівнюємо і випікаємо бісквіт у заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці, приблизно 15 хвилин (до дуже легкого зарум’янювання). Звичайно, час випікання залежатиме від особливостей вашої духовки. Важливо бісквіт не пересушити.
З готового бісквіту знімаємо пергамент і гарячим згортаємо в рулет разом з рушником (можна використовувати чистий лист пергаменту).
Через 10-15 хвилин розгортаємо, промазуємо повидлом.
І знову згортаємо рулетом.
Готовий рулет присипаємо цукровою пудрою. Можна наливати кухоль чаю і насолоджуватися смачною випічкою!
Готуйте із задоволенням, приємного чаювання!