Бісквітний рулет за 5 хвилин. Простий рулет до чаю
Солодка випічка до чаю користується особливим попитом. Відмінним варіантом стане швидкий бісквітний рулет за 5 хвилин. Приготувати його зовсім нескладно. Начинка для рулету може бути будь-яка, головне не рідка. Простий і швидкий рецепт смачного бісквітного рулету.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Борошно – 100 грам
- Цукор – 100 грам
- Яйця – 4 штуки
- Начинка: сливовий джем за смаком
Покроковий процес приготування:
Заздалегідь включіть духовку на 180 градусів.
Чотири яйця збийте до отримання пишної піни. Не припиняючи збивати, поступово додайте 100 г цукру. Збивайте цукрово-яєчну суміш протягом 7-8 хвилин до пишності. Маса повинна збільшитися в об’ємі приблизно в 5 разів. Просійте 100 грам борошна і акуратно перемішайте, від низу до верху, зі збитою масою.
Деко застеліть пергаментним папером. Акуратно вилийте тісто на деко і розрівняйте.
Випікайте бісквіт в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-20 хвилин до зарум’янювання.
Готовий бісквіт вийміть з духовки, відокремте від пергаменту. Викладіть на кухонний рушник і скрутіть рулетом разом з рушником. Повністю остудіть бісквіт.
Важливо бісквіт звернути рулетом поки він гарячий і дати йому охолонути в згорнутому вигляді
Остиглий бісквіт акуратно розгорніть, приберіть рушник. Нанесіть начинку на бісквіт і знову згорніть рулет.
За бажанням, посипте бісквітний рулет цукровою пудрою або прикрасьте на свій розсуд.