Бомбезний салат за 5 хвилин із рибною консервою
Ідеальне поєднання у стравах – це простота та відмінний смак. Прикладом такого рецепту можна сміливо вважати запропонований салат із рибною консервою. Доступні інгредієнти, нескладний процес та приголомшливий результат.
Нам потрібно:
- консерва рибна (у мене сайра) – 240 гр. (рідина я не використовувала)
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- варений рис – 80 гр.
- варені яйця – 2 шт.
- майонез – 2 ст.л.
- сіль
Покроковий рецепт приготування:
Цибуля ріпчаста дрібно нарізаємо і заливаємо окропом. Залишаємо на 10 хвилин (так цибуля стане менш пекучою). Консервовану сайру (1 стандартна банка, без рідини) перемішуємо вилкою.
Заздалегідь відварюємо рис та яйця. Відварені яйця дрібно нарізаємо. Зливаємо воду з цибулі і даємо стекти на ситі. Все з’єднуємо в салатнику, додаємо сіль, майонез та перемішуємо.
Відразу подаємо до столу. Дуже смачний та ситний салат на всі випадки життя.