Булочки з заварним кремом та родзинками: улюблений рецепт моєї сім’ї

Користуюся даним рецептом цих смачних булочок із заварним кремом та родзинками постійно. Вони виходять настільки смачними, що з’їдаються ще теплими.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Інгредієнти:

  • молоко – 375 мл;
  • борошно пшеничне – 500 грам;
  • цукор – 3 ст. ложки;
  • сіль – 1 дрібка;
  • дріжджі – половина 1 ч. ложки;
  • яйце куряче – 1 штука;
  • родзинки – 50 грам.

Як приготувати булочки

Змішайте 125 мл молока з дріжджами, 1 ст. ложкою цукру і сіллю. Молоко повинно бути теплим, але в міру.

Всипте борошно і почніть вимішувати тісто. Воно має настоятися в теплому місці трохи більше години.

Займіться кремом. Змішайте яйце, 1 ст. ложку борошна, 250 мл молока і 2 ст. ложки цукру.

Варіть крем приблизно хвилини три на маленькому вогні. Не забувайте постійно помішувати, інакше у вас може пригоріти крем.

Повністю охолодіть його.

Розкачайте тісто до стану тонкого шару і розподіліть на ньому крем. Зверху крему викладіть родзинки. Якщо він занадто твердий, то можна його попередньо замочити у воді.

Булочки з заварним кремом та родзинками: улюблений рецепт моєї сім'ї

Скрутіть тісто в рулет і наріжте його на рівномірні шматочки.

Булочки з заварним кремом та родзинками: улюблений рецепт моєї сім'ї

Викладіть булочки на деко і поставте запікати їх в духовку приблизно на тридцять хвилин.

Готову випічку можна посипати цукровою пудрою. Смачного!

Не вдається скопіювати.