Бюджетна начинка для млинців “майже з м’яса”

Такі ситні і незвичайні млинці можна готувати хоч щодня. Ну а начинка виходить ну, дуже смачною.

Нам потрібно:

  • курячі шлунки та серця – 0,8 кг
  • гарбуз – 300 гр.
  • цибуля – 1 шт. (150 гр.)
  • вершкове масло – 50 гр.
  • олія – ​​3 ст.л.
  • м’який плавлений сир – 100 гр.
  • сіль
  • перець
  • уцхо-сунелі – 1 ч.л.

Покроковий рецепт приготування

Щоб м’ясо вийшло смачним, заварюємо з додаванням лаврового листа, чорного та запашного перцю горошком, сушеної гілочки кропу. За 10 хвилин до кінця варіння можна додати сіль.

Трохи остиглі субпродукти пропускаємо через м’ясорубку. Для цієї начинки так само обсмажуємо на суміші вершкового і рослинного масла дрібно нарізану цибулю. Поки цибуля обсмажується, трем на великій терці гарний шматок гарбуза. До обсмаженої цибулі додаємо гарбуз і готуємо до м’якості гарбуза.

Тепер викладаємо сюди подрібнені курячі шлуночки та серця. Перемішуємо і обсмажуємо все це 5 хвилин. Замість моркви додаєм в цю начинку гарбуз, бо гарбуз м’якший, ніжніший і соковитіший за моркву, та й смак у неї дуже цікавий. Але щоб смак вийшов ще краще, можна до цієї начинки додати трохи м’якого плавленого сиру.

Обсмажуємо пару хвилин із сиром. В самому кінці солимо перчим до смаку і додаємо спеції. Додаєм уцхо-сунелі (замість них можна додати чаман або хмелі-сунелі).

Загортаю начинку в млинці звичайним способом – конвертиком. А готові загорнуті млинці прогріваєм на сковороді під кришкою на зовсім маленькому вогні із додаванням невеликої кількості вершкового масла.

Якщо бажаєте, млинці можна змастити розтопленим вершковим маслом і прогріти в духовці.