Бюджетний перекус. Недорого, просто, швидко та смачно

Трубочки з лаваша. Це чудова закуска нашвидкуруч. Трубочки виходять хрусткими, ароматними та дуже апетитними. Такі трубочки зазвичай готують коли залишається картопляне пюре від обіду чи вечері.

Інгредієнти.

Лаваш – 1шт.

Начинка:

  • Картопля – 400гр.
  • Кріп – 3 гілочки
  • Сіль – 1/2ч.л.
  • Сир – 100гр.
  • Перець – за смаком

Начинка 2:

  • Яйця відварені – 4шт.
  • Сир – 200гр.
  • Цибуля зелена – 1пуч.
  • Сметана – 1-2ст.л
  • Сіль – до смаку.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Приготуємо начинку. Картоплю очистимо, посолимо, заллємо водою і поставимо варити. Потім перетворимо на пюре.

Зелень дрібно посікти, сир натремо на крупній тертці і додамо до картоплі, за бажанням можна додати подрібнений часник. Додаємо чорний перець до смаку, все добре перемішуємо. Начинка готова.

Лаваш розрізаємо на прямокутники розмір моїх 13 Х 18 см.

На край прямокутника кладемо начинку, рівномірно розподіляємо та загортаємо трубочку.

Деко застеляти папером для випічки, змастимо вершковим маслом, укладаємо трубочки.

У жовток додамо трохи молока та перемішаємо. Змащуємо трубочки, посипаємо кунжутом.

Ставимо в розігріту духовку та запікаємо при 200 градусах 15 хвилин до рум’яності.

Звичайно найкраще подавати їх гарячими, але навіть у остиглому вигляді вони дуже смачні.

Начинку можна зробити будь-яку, за бажанням.