Чарівні господиньки,хочу поділитися з Вами рецептом бельгійських вафель, який я використовую для випічки на сковороді ось таких афурних смаколиків.
Чарівні господиньки,хочу поділитися з Вами рецептом бельгійських вафель, який я використовую для випічки на сковороді ось таких афурних смаколиків.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Elena LN
- 100г масла розтопити,
- 3 яйця,
- 250мл молока,
- 1 склянка(200г) борошна
- 1 ч л розпушувача
- 1 щіпка солі.
Цукор можете додати за бажанням, мені достатньо посипки.
Можна додати корицю.
Можна посипати сіллю і паприкою, вийде декор до солоних страв.
Все перемішати,вилляти у кондитерський
кульок,на гарячу сковороду витискати кульком, довільно роблячи узори.
Коли підрум’янеться,то перевернути на другу торону(смажити так як налисники).
Перекинути на тарілку і зразу скрутити трубочкою.
Посипати цукровою пудрою.
Смачніше буде,якщо змолоти на кавомолці цукор і кокосову стружку.
Такі вафельки – смачна ідея сніданку!
P.S. Якщо вафелька не буде тримати форму,то додайте 1ст л борошна.
Все залежить від якості борошна, воно може ріднути у тісті.