Чарівно смачні м’ясні пальчики

Такі пальчики обожнюють не тільки дорослі, а й діти. Радимо скоштувати.

Необхідні інгредієнти:

  • яловичина або телятина (вирізка чи філейна частина),
  • свіже сало,
  • часник.

Процес приготування

М’ясо наріжте упоперек волокон товщиною приблизно у півтора сантиметра. Добре відбийте, посипте перцем, посоліть. Шматочок свіжого сала подрібніть у м’ясорубці і змішайте з часником, натертим на дрібній тертушці або пропущеним через часникодавку. Кожен шматочок м’яса тонко намажте сумішшю сала з часником. Загорніть рулетиком, закріпіть зубочисткою або ниткою. 

Добре обсмажте з усіх боків і доведіть до готовності під кришкою або в духовці. М’які соковиті пальчики на смак дуже нагадують домашню ковбасу.

Ось такі прості у приготуванні м’ясні пальчики, які варто спробувати кожному.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.