Чергова запіканка на кожен день

Вітання! Сьогодні пропонуємо вам запіканку. Виходить неймовірно смачною і легко готується.

Нам потрібно:

  • борошно – 150 гр.
  • кабачки – 500 гр.
  • картопля – 2 шт. середні
  • яйця – 3 шт.
  • сметана – 50 гр.
  • копчені сосиски – 3 шт.
  • червоний болгарський перець – 1 шт. середня
  • помідор – 1 шт. середня
  • твердий сир – 100 гр.
  • розпушувач – 1 ч.л.
  • сіль – 1 ч.л. без гірки або
  • чорний мелений перець – 0,5 ч.л.
  • прованські трави – 0,5 ч.л.
  • кунжут: білий та чорний – по 1 ч.л.

Покроковий рецепт приготування:

Кабачки миємо, обсушуємо і натираємо на великій терці. Віджимаємо зайву вологу. У миску відправляємо яйця і трохи збиваємо. До яйця додаємо сметану, чорний перець, прованські трави, сіль. Всипаємо борошно, розпушувач і збиваємо до однорідності.

У тісто, що вийшло, відправляємо нарізані кільцями сосиски, нарізані дрібними кубиками помідор, болгарський перець, сиру картопля, натерти на великій терці сир і віджаті кабачки. Перемішуємо.

Форму для запікання діаметром 25 см. змащуємо вершковим маслом, посипаємо манною крупою або сухарями. Викладаємо і розрівнюємо масу, що вийшла. Посипаємо кунжутом.

Запікаємо при 180С 55-60 хвилин. По готовності виймаємо з духовки і трохи остудити, а потім подаємо до столу. Смачного!

Не вдається скопіювати.