Чому у мене раніше не було цього рецепта? Здорова і дешева їжа за 10 хвилин
Кабачки і баклажани можна використовувати для приготування різних страв. При цьому всі вони виходять дуже натуральними і корисними, тому не губіть час і поки триває сезон свіжих овочів, готуйте прості і смачні страви.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 2 шт;
- баклажан, 1 шт;
- солодкий перець, 2 шт;
- сухарі панірувальні 0.5 склянки;
- пармезан, 0.5 склянки;
- чебрець, базилік, сіль, часник;
- соняшникова олія;
- помідори, 5 шт;
- моцарелла.
Процес приготування
Кабачки і баклажан ріжемо великими шматочками і викладаємо на деко, застелене пергаментом. Сюди ж кладемо і солодкий перець, порізаний соломкою. Змішуємо всі овочі.
Сухарі змішуємо з сіллю, спеціями, тертим часником.
Порада: в цю паніровку можна додавати будь-які спеції і ароматні трави.
Обсипаємо всі овочі паніруванням і скроплюємо олією.
Ставимо запікатися в духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Помідори перебиваємо занурювальним блендером.
Овочі посипаємо тертим сиром, перемішуємо і заливаємо помідорною масою.
Допікаємо 20 хвилин при 180 градусах.
Запіканку подаємо в гарячому вигляді до будь-яких гарнірів. Я ще поливаю гострим соусом на сметані з кропом і свіжим, тертим огірочком. Смачно виходить посипати обсмаженим кунжутом. Можна обійтися без моцарели, підходить будь-який твердий сир.