Чому у мене раніше не було цього рецепта? Здорова і дешева їжа за 10 хвилин

Кабачки і баклажани можна використовувати для приготування різних страв. При цьому всі вони виходять дуже натуральними і корисними, тому не губіть час і поки триває сезон свіжих овочів, готуйте прості і смачні страви.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 2 шт;
  • баклажан, 1 шт;
  • солодкий перець, 2 шт;
  • сухарі панірувальні 0.5 склянки;
  • пармезан, 0.5 склянки;
  • чебрець, базилік, сіль, часник;
  • соняшникова олія;
  • помідори, 5 шт;
  • моцарелла.

Процес приготування

Кабачки і баклажан ріжемо великими шматочками і викладаємо на деко, застелене пергаментом. Сюди ж кладемо і солодкий перець, порізаний соломкою. Змішуємо всі овочі.

Чому у мене раніше не було цього рецепта? Здорова і дешева їжа за 10 хвилин

Сухарі змішуємо з сіллю, спеціями, тертим часником.

Порада: в цю паніровку можна додавати будь-які спеції і ароматні трави.

Обсипаємо всі овочі паніруванням і скроплюємо олією.

Чому у мене раніше не було цього рецепта? Здорова і дешева їжа за 10 хвилин

Ставимо запікатися в духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Помідори перебиваємо занурювальним блендером.

Чому у мене раніше не було цього рецепта? Здорова і дешева їжа за 10 хвилин

Овочі посипаємо тертим сиром, перемішуємо і заливаємо помідорною масою.

Чому у мене раніше не було цього рецепта? Здорова і дешева їжа за 10 хвилин

Допікаємо 20 хвилин при 180 градусах.

Запіканку подаємо в гарячому вигляді до будь-яких гарнірів. Я ще поливаю гострим соусом на сметані з кропом і свіжим, тертим огірочком. Смачно виходить посипати обсмаженим кунжутом. Можна обійтися без моцарели, підходить будь-який твердий сир.

Не вдається скопіювати.