Чудо-капуста в пакеті! Смак просто приголомшливий, зовсім не схожий на смажену або на тушковану капусту! Готуєм таку дуже часто
Запечена капуста в духовці. Готувати її одне задоволення, поставив у духовку і забув, поки таймер не нагадає. А смак просто приголомшливий, зовсім не схожий на смажену або на тушковану капусту.
Рецепт:
- Капуста – 600гр.
- Сіль – 1/2ч.л.
- Чорний перець – за смаком
- Морква – 1 шт.
- Рослинна олія – 4ст.л.
- Цибулина – 1 шт.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
600гр капусти нашаткуємо соломкою, якщо жорстка, тоді її потрібно трохи пом’яти руками, цибулину поріжемо кубиками, невелику моркву натремо на великій тертці, додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком, 4ст.л олії, все перемішаємо.
Беремо рукав для запікання, перекладаємо капусту, кладемо лавровий лист, закріплюємо краї.
Ставимо в розігріту духовку і готуємо за 200 градусів 30-40 хвилин. За бажанням у середині приготування капусту можна струсити для рівномірного приготування.
Дістаємо із духовки, розрізаємо пакет, капуста готова. Підійде як гарнір, а якщо додати в вже готову таку капусту, наприклад, обсмажені ковбаски або м’ясо, то вийде повноцінна друга страва.
У холодному вигляді можна подати як закуску, а для пиріжків просто незамінна.