Чудовий рецепт із яблук – терті яблука “по-словацьки”. Взимку відкриваю баночку, і отримую яблука, майже як свіжі. Такі яблука можна використовувати просто намастивши на хліб, або як добавка до різної випічки, запіканок, пудингів, як начинка до пирогів і пиріжків
Якщо у вас цього року є великий урожай яблук, хочу запропонувати вам чудовий рецепт – терті яблука “по-словацьки”. Рецепт приготування дуже простий. Такі яблука можна використовувати просто намастивши на хліб, або як добавка до різної випічки, запіканок, пудингів, як начинка до пирогів і пиріжків.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Терті фрукти, невелика кількість цукру і недовга стерилізація – в результаті отримаєте яблука, майже як свіжі.
Необхідні інгредієнти:
- Яблука – 2 кг.
- Цукор – 200 г.
Покроковий рецепт приготування:
В першу чергу миємо банки і стерилізуємо. Потім миємо яблука і очищаємо від шкірки. Тремо яблука на великій терці. Додаємо цукор і все добре перемішуємо.
Викладаємо яблука у банки, трішки вминаючи їх, і накриваємо кришками.
Стерилізуємо півлітрові банки 20 хв. Закручуємо банки, перевертаємо вверх дном, укутуємо і залишаємо до повного остигання.
Із цієї порції виходить 3 півлітрові банки закручених тертих яблук.
Спробуйте, друзі. Зимою скажете спасибі.
Рецепт – Tetyana Klotsko.
Фото – Tetyana Klotsko.
Смачного вам!