Чудовий рецепт шашлика з курки не виходячи з дому
Пропонуємо Вашій увазі рецепт чудових шашличків з курки, приготованих в духовці. Страва виходить смачна, дуже апетитна.
Оригінальний маринад з часником і коріандром дарують м’ясу чарівний аромат. Прикрасьте свій святковий стіл і порадуйте близьких людей.
Інгредієнти для приготування курячого шашличка:
- філе курки – 600 г;
- соняшникова олія – 2 ст.л .;
- часник – 2 зубчики;
- цукор – 1 ст.л .;
- коріандр – 1 ст.л. (Сухий або свіжий);
- соєвий соус – 1 ст. л .;
- перець червоний мелений, сіль.
Рецепт приготування шашличків з курки в духовці
1. Насамперед підготуйте шпажки. Замочіть їх у воді хвилин на 30. Після такої процедури шпажки НЕ будуть горіти і не вберуть в себе дорогоцінний сік з м’яса. В іншому випадку шашлик може вийти сухий.2. Філе курки наріжте довгими смужками приблизно однакового розміру.
3. Для додання чарівного смаку нашому м’ясу необхідний маринад. Для його приготування змішуємо олію, соєвий соус, цукор, коріандр, часник, пропущений через прес, сіль і перець.
Нарізане філе нанизуємо на вимочені шпажки гармошкою. Скласти нанизане м’ясо в ємність і залити маринадом. В такому стані м’ясо повинно провести не менше двох годин. Краще відправити шашлички в холодильник.
5. Розігріваємо духовку до 200 ° С. Замариноване м’ясо укладаємо в жаровню або широку сковорідку і відправляємо запікатися. Хвилин через 15-20 переверніть шашлички на іншу сторону і готуйте ще хвилин 15.
6. Подавайте шашлички з салатом зі свіжих овочів і з зеленню.
Приготуйте шашлик за цим рецептом і ваші гості чи близькі будуть в захваті.