Чи повірите, якщо я скажу, що вдома ви таких булочок ще не готували? Ділюся рецептом

Легкі, повітряні – можна багато говорити про ці булочки, але краще приготувати і самим отримати насолоду від ними.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

До речі, називаються вони не «равлики з корицею», а сіннабони! І сьогодні я покажу, як приготувати їх за класичним рецептом (з молочним кремом).

Спочатку нам знадобиться:

  • Тепле молоко – 250 мл
  • Дріжджі сухі – 1 пачка (11 гр)
  • Цукор – 4 ст.л.

Для ідеальних сіннабонів – ідеальна опара, тому вливаємо тепле молоко у велику ємність, додаємо цукор, дріжджі і перемішуємо. Залишаємо в теплому місці на 15 хвилин.

Наступним кроком додаємо:

  • 70 гр вершкового масла (вже розтопленого)
  • 2 курячих яйця
  • пачку ванільного цукру
  • дрібку солі

Все це розмішуємо гарненько віночком до однорідності і починаємо підсипати 600 гр борошна. Додаємо борошно ПОСТУПОВО і не «перевантажуємо» консистенцію тіста – тільки так у нас вийде повітряна випічка.

Ставимо в тепле місце на годинку – на батарею, пічку, теплу духовку.

Тісто підійшло, тепер перемішуємо його руками, дістаємо і розкатуємо в прямокутний пласт на змащеній маслом поверхні. Змастити маслом вершковим – як обов’язковий крок.

Для класичних сіннабонів далі потрібні:

  • цукор
  • кориця

Змішуємо цукор з корицею і посипаємо на тісто, за кількістю визначаємося самі. Звертаємо в рулет і нарізаємо порційно.

Деко застеляємо пергаментним папером і викладаємо на неї булочки. Тепер накриваємо пакетиком або харчовою плівкою і даємо піднятися (20-30 хвилин).

Тим часом приготуємо крем, для цього нам знадобиться:

  • домашній сир – 280 гр
  • цукрова пудра – 150 гр
  • молоко – 3 ст.л.

Збиваємо міксером до однорідної маси, ось і крем готовий, ним і будемо змащувати гарячі булочки!

Розігріваємо духовку до 180 градусів і відправляємо випікатися булочки на 25-30 хвилин.

Після охолодження булочок змащуємо їх кремом.

Не вдається скопіювати.