Неймовірно смачна випічка до чаю. Рогалики
Ця випічка порадує своєю ніжною консистенцією та апетитним виглядом, готується вона надзвичайно просто та швидко, до того ж продукти для неї є доступними та недорогими.
Нам потрібно:
- 400 гр. борошно
- 250 гр. сир
- 2 яйця
- 50 гр. рослинна олія
- 100 грн. цукор + 40 гр. на розкочування
- 10 гр. ванільний цукор
- 5 гр. розпушувач
- 1 ч. л. цедра лимону
- дрібка солі
Покроковий рецепт приготування:
З’єднати сир (без крупинок) з цукром, яйцями, ванільним цукром, перемішати лопаткою і влити олію. Додати цедру. Всипати частинами борошно з сіллю і розпушувачем, замісити м’яке тісто, що не липне. Дати тісту полежати 10-15 хвилин.
Розділити тісто на 4 частини, кожну розкотити в коло приблизно 27-28 см у діаметрі. Присипати цукром та поділити на сегменти. Згорнути кожен трикутник, сформувати рогалики.
Випікати при 190-200С приблизно 20-23 хвилини.