Це для тих хто любить дуже смачно поїсти. Соковито, апетитно, ніжно і дуже смачно
Приголомшливе Гаряче, для тих хто любить дуже смачно поїсти. М’ясні битки з грибами. Кожна господиня має свої улюблені рецепти, і цей – не виняток.
Інгредієнти?:
- Фарш -600гр.
- Цибуля -1шт
- Часник -3зуб.
- Хліб -2 скибочки
- Чорний перець – за смаком
- Сіль -1/2ч.л.
- Сир -150гр.
Для начинки:
- Гриби -300гр.
- Морква -1шт.
- Цибулина -2шт.
- яйця -1шт.
- Майонез чи сметана -2ст.л.
- Чорний перець – за смаком
- Сіль -1/3ч.л
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Хліб 2 скибочки поріжемо і заллємо водою, залишимо набухати.
Беремо 600 грамів фаршу, у нас змішаний. Батон віджимаємо і подрібнюємо разом із цибулею та часником. Додаємо до фаршу. Все перемішуємо та відбиваємо фарш.
Ділимо на 9 частин вагою по 80 грам.
Формуємо биточки, ми робимо так. Беремо кільце сервіровки, кладемо в нього фарш, рукою розподіляємо по кільцю, тепер притискаємо картоплею м’якою, знімаємо кільце. Все теж саме робимо з рештою фаршу.
Невелику моркву натріть на тертці, 2 цибулини поріжемо кубиками. Гриби печериці 300 грам наріжемо кубиками. Обсмажити на сковороді на невеликій кількості рослинної олії цибулю, потім моркву та гриби.
У миску кладемо гриби, цибулю, моркву додаємо 1/3ч.л. солі, чорний перець, розбиваємо 1 яйце, додаємо 2-3ст. сметани або майонезу. Перемішуємо.
Тепер начинку ділимо та розподіляємо на биточки.
Сир 150 грам натрьом на дрібній тертці, у нас моцарелла для піци.
Присипаємо сиром і ставимо в розігріту духовку, готую при 200 градусах 25 хвилин.
Ставлю на нижній рівень, включаю нагрів верх і низ. Як сир зарум’яниться, битки з грибами готові. Подаємо гарячим до столу. На святковому столі цій страві немає ціни.