Це для тих хто любить дуже смачно поїсти. Соковито, апетитно, ніжно і дуже смачно

Приголомшливе Гаряче, для тих хто любить дуже смачно поїсти. М’ясні битки з грибами. Кожна господиня має свої улюблені рецепти, і цей – не виняток.

Інгредієнти?:

  • Фарш -600гр.
  • Цибуля -1шт
  • Часник -3зуб.
  • Хліб -2 скибочки
  • Чорний перець – за смаком
  • Сіль -1/2ч.л.
  • Сир -150гр.

Для начинки:

  • Гриби -300гр.
  • Морква -1шт.
  • Цибулина -2шт.
  • яйця -1шт.
  • Майонез чи сметана -2ст.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Сіль -1/3ч.л

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Хліб 2 скибочки поріжемо і заллємо водою, залишимо набухати.

Беремо 600 грамів фаршу, у нас змішаний. Батон віджимаємо і подрібнюємо разом із цибулею та часником. Додаємо до фаршу. Все перемішуємо та відбиваємо фарш.

Ділимо на 9 частин вагою по 80 грам.

Формуємо биточки, ми робимо так. Беремо кільце сервіровки, кладемо в нього фарш, рукою розподіляємо по кільцю, тепер притискаємо картоплею м’якою, знімаємо кільце. Все теж саме робимо з рештою фаршу.

Невелику моркву натріть на тертці, 2 цибулини поріжемо кубиками. Гриби печериці 300 грам наріжемо кубиками. Обсмажити на сковороді на невеликій кількості рослинної олії цибулю, потім моркву та гриби.

У миску кладемо гриби, цибулю, моркву додаємо 1/3ч.л. солі, чорний перець, розбиваємо 1 яйце, додаємо 2-3ст. сметани або майонезу. Перемішуємо.
Тепер начинку ділимо та розподіляємо на биточки.

Сир 150 грам натрьом на дрібній тертці, у нас моцарелла для піци.

Присипаємо сиром і ставимо в розігріту духовку, готую при 200 градусах 25 хвилин.

Ставлю на нижній рівень, включаю нагрів верх і низ. Як сир зарум’яниться, битки з грибами готові. Подаємо гарячим до столу. На святковому столі цій страві немає ціни.