Це найсмачніший паштет з усіх, які я коли-небудь пробувала

Цей паштет дійсно неймовірний. Розповіла мені про нього мама, яка спробувала у подруги на день народженні.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Готую цей паштет чи не на кожні вихідні, і з вами також ділюся рецептом!

Складові:

  • Оселедець – 1 шт.
  • Масло вершкове – 150 г
  • Сирок плавлений – 2 шт.
  • Морква (невелика) – 3 шт.

Приготування:

Оселедець потрібно підготувати: очистити від нутрощів та шкіри й вийняти кістки. Паралельно промити та відварити моркву. Суміш оселедцю, вершкового масла, моркви та плавленого сирка пропустити через м’ясорубку або ж змішати в блендері.

Готова! Чудова намазка на багет. Зберігати в холодильнику не більше 5 днів.

Використовувати можна по-різному: намазувати на хліб, батон, на скибочки відвареної або печеної картоплі, фарширувати яйця, огірки, помідори.

Смачного!

Не вдається скопіювати.