Це найсмачніший паштет з усіх, які я коли-небудь пробувала
Цей паштет дійсно неймовірний. Розповіла мені про нього мама, яка спробувала у подруги на день народженні.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Готую цей паштет чи не на кожні вихідні, і з вами також ділюся рецептом!
Складові:
- Оселедець – 1 шт.
- Масло вершкове – 150 г
- Сирок плавлений – 2 шт.
- Морква (невелика) – 3 шт.
Приготування:
Оселедець потрібно підготувати: очистити від нутрощів та шкіри й вийняти кістки. Паралельно промити та відварити моркву. Суміш оселедцю, вершкового масла, моркви та плавленого сирка пропустити через м’ясорубку або ж змішати в блендері.
Готова! Чудова намазка на багет. Зберігати в холодильнику не більше 5 днів.
Використовувати можна по-різному: намазувати на хліб, батон, на скибочки відвареної або печеної картоплі, фарширувати яйця, огірки, помідори.
Смачного!