Це найсмачніший паштет з усіх, які я коли-небудь пробувала
Рецепт мама «принесла» з гостей багато років тому, і тепер цей паштет у нас дуже часто!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
- Оселедець — 1 шт
- Масло вершкове — 150 г
- Сирок плавлений — 2 шт
- Морква (невелика) — 3 шт
Приготування:
Оселедець почистити від нутрощів, шкіри і кісток. Моркву відварити до готовності. Оселедець, моркву, масло, сирки перекрутити через м’ясорубку і розмішати. Помазка готова.
Зберігається в холодильнику до 5 днів (не знаю точно, стільки не стояла ніколи). Можна намазувати на хліб, батон, на скибочки відвареної або печеної картоплі, фарширувати яйця, огірки, помідори.