Цей яблучний пиріг подають у дорогих італійських ресторанах! Рецепт сама просила у повара! Смакота неймовірна, а готується дуже просто!
Цей яблучний пиріг дуже простий у приготуванні і дуже-дуже смачний. Він точно стане частим гостем на вашому столі, особливо під час свят. А вже для недільних домашніх сніданків – це просто незамінний блюдо!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Український Журнал
Складові:
- 100 г м’якого вершкового масла;
- 250 г борошна;
- 2 чайні ложки розпушувача;
- дрібка солі;
- 150 г цукру;
- 2 яйця;
- цедра одного лимона;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- 75 мл молока;
- 4 яблука.
Приготування
Розігрійте духовку до 180 градусів. Борошно змішайте з розпушувачем, сіллю, ванільним і звичайним цукром. Потім розітріть борошняну суміш з яйцями і розм’якшеним маслом. Додайте до тесту лимонну цедру і молоко. Все добре вимішайте.
Яблука очистіть від шкірки і поріжте кубиками. Частина тесту вилийте в круглу форму для випічки, змащену олією і присипану борошном. Зверху викладіть нарізані яблука. Залийте їх тістом. Випікайте пиріг, орієнтуючись на свою духовку до золотистого кольору. Перед подачею охолодіть пиріг.
Приємного вам чаювання!