Ці булочки з сосисками такі смачні, що не встигають охолонути!

Рецепт дуже простий.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media

Інгредієнти:

  • Молоко будь-якої жирності (тепле) – 250 мл
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Яйця (курячі) – 2 шт. + 1 жовток (для змащування)
  • Борошно 550 грам
  • Масло вершкове – 100 грам
  • Дріжджі (пресовані) – 30 грам
  • Сосиски (очищені) – 12 шт.
  • Кунжут (для присипки)

Приготування:

  1. У тепле молоко додаємо дріжджі, і мішаємо до тих пір, поки вони не розчиняться. Тепер всипаємо цукор, сіль, добре розмішуємо. Вливаємо розтоплене вершкове масло і збиті яйця.
  2. Просіваємо борошно, і замішуємо м’яке тісто. Накриваємо ємність з тістом харчовою плівкою і залишаємо в теплому місці на 1 годину.
  3. По закінченню часу тісто обім’яти, поділяємо на 12 частин, і формуємо з них колобки.
  4. Беремо колобок, розкачуємо його в коржик по довжині трохи більше ніж сосиска. Кладемо на одну сторону сосиску, а другу половину ділимо на смужки.
  5. Накриваємо сосиску спочатку не розрізаним тістом, а потім смужками, акуратно защипуємо їх знизу, формуємо булочку і перекладаємо на деко, змащене рослинним маслом.
  6. Даємо булочкам постояти хвилин 10, змащуємо яєчним жовтком, посипаємо кунжутом, і відправляємо в розігріту духовку до 190*С на 30-35 хвилин.

Приємного апетиту!