Цікае приготуванням дріжджового тіста. Не потрібно ставити опару, настоювати на холоді. Підійде до любої випічки(пироги,рулети,ватрушки,рогалики)
Хочу поділитися з вами цікавим приготуванням дріжджового тіста. Не потрібно ставити опару,настоювати на холоді.
Підійде до любої випічки (пироги, рулети, ватрушки, рогалики). В холодильнику можна зберігати до 7 днів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Віра Пікулик
Інгредієнти:
- 750 гр борошна
- 200 гр масла(маргарин)
- 100 гр цукру
- 2 яйця
- 250 гр молока
- 1 ч л солі
- 30 гр дріжджів(пресованих)
В чуть тепле молоко додати дріжджі, сіль, цукор, яйця, масло топлене охолоджене, борошно. Тісто вимішувати 15 хв.
Борошно більше не додавати. Готове тісто еластичне, не прилипає до рук,пористе як тисяча ниточок. Тісто поставити в холодильник, накрити плівкою. Час вистоювання мінімум 4 години.
Начинка люба, яка вам подобається. Сьогодні у мене:
картопля+цибуля обсмажена на маслі+плавлений сирок(високої якості)+кріп.
Нехай у вашому домі завжди пахне запашна випічка.