Цукрове печиво домашнього приготування

Можемо з упевненість сказати, що домашнє цукрове печево значно смачніше ніж магазинне. Ну що приступимо!

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • • кефір – 150 мл;
  • • е – 1 шт;
  • • цукор – 2 ст.л;
  • • олія рослинна – 70 мл;
  • • борошно – 320 г;
  • • розпушувач – 1 ч.л;
  • • кориця на смак.

Процес приготування

Кефір повинен бути кімнатної температури, з’єднуємо з цукром і яйцем, дрібкою солі, корицею. Перемішуємо.

Борошно змішуємо з розпушувачем, просіваємо і додаємо в рідку основу, вимішуємо тісто. Маса повинна вийти м’якою і еластичною.

Ріжемо тісто на невеликі шматочки і довільно формуємо печиво

Деко застеляємо пергаментом.

Вмочуємо печиво в цукрі і викладаємо його на деко.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо здобу від 35 до 40 хвилин.

Ось і все, домашня смакота готова, а головне без хімії. Дітям дуже сподобається.

Не вдається скопіювати.