Цукрове печиво домашнього приготування
Можемо з упевненість сказати, що домашнє цукрове печево значно смачніше ніж магазинне. Ну що приступимо!
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- • кефір – 150 мл;
- • е – 1 шт;
- • цукор – 2 ст.л;
- • олія рослинна – 70 мл;
- • борошно – 320 г;
- • розпушувач – 1 ч.л;
- • кориця на смак.
Процес приготування
Кефір повинен бути кімнатної температури, з’єднуємо з цукром і яйцем, дрібкою солі, корицею. Перемішуємо.
Борошно змішуємо з розпушувачем, просіваємо і додаємо в рідку основу, вимішуємо тісто. Маса повинна вийти м’якою і еластичною.
Ріжемо тісто на невеликі шматочки і довільно формуємо печиво
Деко застеляємо пергаментом.
Вмочуємо печиво в цукрі і викладаємо його на деко.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо здобу від 35 до 40 хвилин.
Ось і все, домашня смакота готова, а головне без хімії. Дітям дуже сподобається.