Цукрове печиво за 20 хвилин
Швидке і смачне печиво для сімейного чаювання. Рецепт дуже простий і легкий, можна сказати дитячий. Випічка дивовижна, просто тане в роті. Рекомендую приготувати, Вам сподобається.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Продукти
- Борошно пшеничне – 400 г
- Масло вершкове – 100 г
- Цукор – 200 г
- Яйце – 1 шт.
- Молоко – 70 мл
- Розпушувач для тіста – 1 ч. ложка
- Ванілін – на кінчику ножа
- Сіль – щіпка
Покроковий процес приготування цукрового печива
Розм’якшене вершкове масло кладемо в глибоку миску. Додаємо до нього цукор і ванілін. За допомогою міксера збиваємо 3-4 хвилини.
Потім, вбиваємо в загальну масу яйце. Продовжуємо збивати міксером, до однорідності. Далі, вливаємо молоко і збиваємо ще 2-3 хвилини.
Розпушувач змішуємо з борошном, додаємо дрібку солі. Борошняну суміш частинами додаємо в загальну масу, замішуємо тісто.
Присипаємо робочий стіл борошном і викладаємо туди тісто. Вимішуємо тісто на столі до гладкості.
Качалкою розкачуємо з тіста тонкий пласт, товщиною 3-4 мм.
За допомогою форми формуємо заготовки для печива.
Залишки тіста збираємо в кулю, заново розкачуємо в пласт, і так само, формою нарізаємо заготовки.
Деко застеляємо пекарним папером. Перекладаємо заготовки печива на деко.
Змащуємо всі заготовки молоком і посипаємо цукром. Розігріваємо духовку до 200 ° C.
Відправляємо деко з заготовками випікатися в духовці 12-15 хвилин, до легкої рум’яності.
Подаємо до столу після охолодження. Цукрове печиво готове, всім приємного чаювання!