Цвібакові Кубики, незабутній смак
Цвібакові Кубики
У нас на Прикарпатті на кекс, бісквіт кажуть цвібак.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ira Mirai
Цвібак(ідеально завжди виходить,без розрихлювача!):
- 4 яйця (окремо збиті білки і жовтки)
- 4 стол ложки цукру(2- з білками збиваємо,2- з жовтками)
- 4 стол ложки борошна(дуже повні з гіркою)
Цвібак випікаємо в прямокутній формі,розрізаємо на кубики(холодний) 175/30хв+-
Ганаш:(ледь довести все до кипіння)
- 50 гр води
- 4 стол ложки какао
- 4 стол ложки цукру
- 150 гр масла
Кубик обмокуємо в холодний ганаш і мелені горіхи/кокосова стружка