Цю дуже смачну страву з кабачків я скуштувала минулого літа на відпочинку. Тепер я постійно дивую нею своїх рідних та друзів. Вона настільки смачна, що всі закохуються в неї з першого шматочка. Це дуже просто та оригінально
Я вже другий рік дивую своїх знайомих та рідних цією неймовірною стравою з кабачків. Ви, спробувавши її хоч раз, не забудете її смак ніколи.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Складові:
на дві порції;
- 450-500 г молоденьких кабачків;
- 2 зубці часнику;
- 1 ч. л. цукру;
- 50 мл соєвого соусу;
- 1 ч. л. крохмалю;
- 0,5 ч. л. солі;
- зелень на ваш смак;
- 30 мл олії.
Приготування:
Молоді кабачки потрібно гарненько помити і порізати на невеликі брусочки.
Тепер черга приготування соусу.
З часнику зняти лушпиння і видавити в соєвий соус.
Туди ж всипати цукор, сіль, крохмаль і ретельно розмішати.
У гарно розігріту сковорідку налити олію і обсмажити кабачки на вогні сильної інтенсивності. Під час смаження овочі потрібно весь час акуратно мішати, щоб вони не підгоріли та залишилися кусочками. Смажити, поки не стануть золотистими, приблизно 5 хвилин.
Перед тим, як вилити соус в кабачки, ще раз його розмішати, оскільки крохмаль може осісти на дно. Соус вилити в кабачки, весь час помішуючи, щоб вони рівномірно розподілилися.
Вогонь вимкнути і нехай кабачки охолонуть.
Вашу улюблену зелень дрібненько нашаткувати і посипати нею наші кабачки. Можна прикрасити ще кунжутом. Для тих, хто любить гострі страви, можна додати перчик чилі.
Ці кабачки будуть неймовірно смачними!
Смачного!