Вистачить готувати олів’є! Зберігайте рецепт нового салата на Новий Рік 2020
Інгредієнти схожі з традиційним олів’є, але завдяки плавленому сиру і грибочкам, салат грає абсолютно новими смаковими фарбами!
Готуємо смачний салат замість традиційного «олів’є»! Інгредієнти схожі з традиційним олів’є, але завдяки плавленому сиру і грибочкам, салат грає абсолютно новими смаковими фарбами!
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Вакурат
Інгредієнти:
Шинка — 250 г
Плавлений сирок — 2 шт. (200 г)
Квашені огірки — 2 шт.
Мариновані гриби — 250 г
Яйця — 3 шт.
Картопля — 2 шт.
Морква — 1 шт.
Цибуля — 1 шт.
Майонез — 2-3 ст. л.
Сіль, чорний перець — за смаком
2 відварені картоплі, загальною вагою 350 г, 1 середню морквину і 3 яйця очистити та нарізати їх дрібними кубиками. Шинку, квашені огірки та плавлені сирки також нарізати кубиками. Червону цибулину нарізати четвертинками та залити окропом на 10 хвилин, щоб прибрати гіркоту, потім воду злити й цибуля готова до вживання.
Інгредієнти салату можна зібрати шарами на блюді або змішати в мисці та красиво подати на стіл.
На тарілку кладіть роз’ємну форму для випічки без дна. Наповніть салатом, ущільніть та розрівняйте. Відразу ж зніміть форму. На центр покладіть мариновані опеньки, залишаючи край вільним. Кріп дрібно порубайте і посипте навколо грибів.