Готувала їх вже тисячу разів! Геніальна випічка на всі часи

Пропунуєм вам рецепт горішків.

Горішки зі згущеним молоком – це одна з найулюбленіших випічок у всіх. Пропонуємо простий і дуже смачний рецепт. Приготуйте свою горішницю і приступайте.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на mandarynka.com.ua

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 500-600 г;
  • яйця – 2 шт;
  • сметана – 2 ст.л;
  • цукор – 150 г;
  • ванільний цукор – 1 пачка;
  • сода – половина ч.л;
  • оцет – 1 ч.л;
  • згущене молоко варене – 1 банка;
  • горіхи – 200 г;
  • масло вершкове – 200 г.

Розм’якшене вершкове масло змішуємо з цукром і ванільним цукром, перетираємо все і додаємо яйця, сметану будь-якої жирності, соду, оцет 99% і все це вимішуємо.

Борошно просіваємо і всипаємо в тісто. Тісто має бути не липким, м’яким і дуже еластичним. Кладемо тісто в пакет і поміщаємо його в холодильник на 30 хвилин.

Руки присипаємо борошном і формуємо кульки зі шматочків тіста, викладаємо їх на стіл. Розміри кульок, повинні відповідати вашій горішниці. Коли ви зробите стільки кульок скільки вистачить на 2 рази випічки в горішниці, інші кульки поставте в холодильник та при необхідності, виймайте їх і випікайте.

Форму змащуємо олією і викладаємо кульки тіста і притискаємо форму. Випікаємо до золотистого кольору все тісто.

Змішуємо згущене молоко з подрібненим арахісом і отримуємо начинку. Густоту крему регулюйте самі – додавайте менше або більше згущеного молока.

Після того, як половинки горішків охолонуть, покладіть в середину начинку, скрипіть їх між собою і подавайте до столу.