Зробили з донькою 111 пельменів за двадцять хвилин. Тепер завжди так роблю і вам раджу!
Привіт! Шановний читачу ми раді бачити вас на нашому сайті. В даній статті автор ділиться секретом як швидко ліпити пільмені.
Вирішили ми з 6-річною донькою наліпити пельменів. Справа була в вихідний чоловіка, тому що коли він працює я готую тільки найпростіші страви.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Вакурат
Шматок фаршу у мене був в морозилці, його я виклала розморожувати з вечора.
Тісто для пельменів готує завжди чоловік. У нього перевірений рецепт. Робить він його на окропі. У підсумку виходить дуже м’яке, еластичне тісто з яким легко працювати.
Вам також сподобається: ?
Раніше я рідко робила пельмені, тому що саме процес ліплення займав дуже багато часу.
Мінімум на процес я витрачаю 1,5-2 години, для мене це багато і виснажливо)). Потім же ще все і прибрати треба після готування.
Як тільки я не пробувала ліпити пельмені вручну: і вирізаючи кружечки з розкачаного пласта тіста і роблячи “равлики”, і нарізаючи тісто на шматочки і потім кожен з них розгортаючи.
Але якось я згадала про забутий мною метод для ліплення пельменів з дитинства – проста алюмінієва форма! У мами така точно була і є. Але забирати у неї не варіант і я вирішила пошукати її в продажу.
Вам також сподобається: ?
Тесть-грузин навчив правильно маринувати шашлик: підійде навіть найжорсткіше м’ясо
І яке моє здивування – знайшла її я відразу в Ашані.
Зараз подивилася, такі форми є в продажу і в інтернет-магазинах.
Але все-таки сучасні форми відрізняються від тих, що випускалися в 90-х. Зараз вони легші і метал тонше.
Зробити на ній пельмені дуже швидко. Розкотив пласт тіста, накрив форму, наклав начинку, закрив іншим шаром тіста, розкотив і вийняв пельмені.
Нашого тіста вистачило на 3 підходи. За часом ми витратили 20 хвилин і 111 пельменів готові. У формі за 1 раз виходить 37 штук.
При варінні пельменів в воду додаю трохи спецій і лавровий лист. Подаю з топленим маслом або сметаною.
В результаті пельмені виходять з тонким тістом і добре наповнені начинкою. Форма підійде і для вареників з картоплею, і сиром.
Смачного!
Дякуємо, що читаєте нас!