Навіть смачніша за червону рибу! Спробуйте цей рецепт маринованої скумбрії!

Ніжна маринована скумбрія, виходить навіть смачніше червоної риби!

Скажу вам чесно, що такої ніжною і смачної риби ви ще не пробували! Кожен шматочок просто тане в роті.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на www.fayno.net.ua

Готувати її просто і швидко. І, звичайно, варто відзначити, що ви будете повністю впевнені в якості готового продукту!

Складові:

– кілограм скумбрії

маринад:

– літр води

– сіль – 4 столові ложоки

– цукор – 2 столові ложки

– гірчиця суха – трохи менше чайної ложки

– лавровий лист – 6 штук

– гвоздика – 2-3 штуки

– соняшникова олія – ​​1 столова ложка

Покроковий рецепт:

1. Рибу очистіть від нутрoщів. Відріжте гoлoву.

2. У каструлі закип’ятіть воду, додайте всі інгредієнти для маринаду, доведіть ще раз до кипіння і остудіть.

3. Готовим, обов’язково охолодженим маринадом залийте рибу. На рибу встановіть прес. Для цього візьміть тарілку і поставте на неї зверху банку з водою. Нехай постоїть на холоді два-три дні.

4. Через зазначений час маринована скумбрія буде готова. Подавайте на стіл, порізавши її порційними шматочками.