НАЙНОВОРІЧНІШИЙ САЛАТ, ЯКИЙ Я БАЧИЛА! САЛАТ “СНІГОВА КУЧУГУРА” – ГОЛОВНА ФІШКА МОГО СВЯТКОВОГО МЕНЮ НА ЦЕЙ РІК

Відмінний варіант святкового салату.

Готується з простих інгредієнтів, але в той же час так ошатно виглядає!

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Я Люблю Готовить.

Інгредієнти:

  • картопля – 2 шт.;
  • морква – 2 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • перець болгарський –  1/2 шт.;
  • рибні консерви – 1 банка (або куряча грудка);
  • яйця курячі – 5 шт.;
  • часник – 2 зубчики;
  • майонез за смаком;
  • сир за смаком;

Приготування:

  1. Відварити картоплю в мундирі, морквину, яйця. Остудити, почистити.
  2. Головку цибулі подрібнити в блендері разом з рибними консервами.
  3. Почати збирання салату. Викласти на блюдо перший шар – натерту на крупній тертці картоплю. Змастити майонезом.
  4. Другий шар – натерта на крупній тертці морква. Змастити майонезом.
  5. Третій шар – цибуля з рибними консервами (для тих, хто не любить рибні консерви, шар можна замінити відвареною курячою грудкою). Змастити майонезом.
  6. Четвертий шар – дрібно нарізаний червоний перець. Яйця розрізати на половинки, акуратно вийняти жовтки і змішати їх з часником, видавленим через прес, і майонезом.
  7. Нафарширувати яєчні білки.
  8. П’ятий шар – фаршировані яйця. Яйця промазати зверху майонезом. Зручно це робити харчовим пензликом. Посипати зверху сиром, натертим на дрібній тертці.

Готово!

Смачного!