Найпростіший рецепт смачного пісочного печива — Збережіть щоб не загубити!
Привіт друзі, ми раді бачити вас на нашому сайті.
Сьогодні приготуємо дуже просте пісочне печиво, яке готують мало не в кожній країні світу. Однак, цього разу ми візьмемо пропорції, які використовують шотландські домогосподарки. У Шотландії зазвичай таке печиво прийнято готувати на Різдво і пригощати їм родичів і знайомих.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Вакурат
Час на підготовку інгредієнтів: 15 хвилин.
Час випікання: 20-25 хвилин (1 партія).
Вихід: близько 40 штук.
Інгредієнти:
- 550 г вершкового масла (розм’якшеного);
- 180 г цукру;
- 500-600 г пшеничного борошна.
Вам також сподобається: ?
Швидше зберігайте рецепт. Смачна запіканка!
Приготування:
1. Увімкніть духовку на 160 градусів. Збийте вершкове масло з цукром до повітряної маси. Додавайте борошно по чуть-чуть і замішуйте поки не вийде однорідне і досить м’яке тісто.
2. Розкачайте тісто в пласт товщиною близько 1,5 см (можна навіть трохи тонше), а потім наріжте на смужки розміром 7,5х2,5 см. Викладіть заготовки на деко (можливо, всі заготовки не помістяться і доведеться випікати печиво партіями), зробіть проколи вилкою. Випікайте 20-25 хвилин.
Готово! Смачного!