Не можу забути цей смак – вершкове масло, запечене в м’ясі
Пропоную приготувати соковиті, апетитні, ароматні м’ясні рулетики. Вони дуже нагадують улюблені багатьма з нас котлети по-київськи. Але, створити цей кулінарний шедевр буде набагато простіше.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на bbc-ccnn.com
Для приготування м’яса нам знадобиться:
– Куряча грудка – 0,5 кг
– Масло вершкове – 150 грамів
– Яйця свіжі – 2 штуки
– Борошно – 150 грамів
– Зелень – 50 грамів
– Сухарі для панірування – упаковка
– Сік лимона – 10 мілілітрів
– Часник (сушений, мелений) – пів ложечки
– Сіль перець
Тепер як готувати рулетики:
1. Курячі грудки розрізаємо на кілька широких частин і ретельно відбиваємо кожен шматочок. Солимо, посипаємо перцем.
2. В окрему ємність кладемо розм’якшене вершкове масло, до нього додаємо подрібнену зелень (петрушку або кріп), сушений часник, сік лимона. Все перемішуємо до отримання однорідної маси.
3. У відбите м’ясо кладемо одну столову ложку начинки, звертаємо в рулет. Обвалюэмо рулети в борошні, потім в яйці (сирі курячі яйця збиваємо до однорідної маси, додаємо сіль і перець), а потім в панірувальних сухарях.
4. На розігріту сковороду наливаємо рослинну олію і до рум’яної скоринки обсмажуємо фаршировані курячі рулетики. Подаємо страву порційно або на одній страві з овочами, вершковим або сметанним соусом.
5. Така страва стане відмінним пригощанням для гостей, прикрасить святковий стіл. Гості обов’язково будуть просити рецепт фаршированих вершковим маслом рулетів і вимагати добавки.