НІЯКИХ КРУАСАНІВ І ПЕЧИВА БІЛЬШЕ НЕ КУПУЮ. СМАЧНІ РОГАЛИКИ ЗА ШВИДКИМ РЕЦЕПТОМ МОЄЇ БАБУСІ – РОЗЛІТАЮТЬСЯ МИТТЄВО
Ніяких круасанів і печива більше не купую. Смачні РОГАЛИКИ за швидким рецептом моєї бабусі – розлітаються миттєво.
Повідомляє www.hreblya.pp.ua
Складові:
масло вершкове 1 пачка
яйце 2 шт
цукор півсклянки
дріжджі сухі 10 г
борошно 3 склянки
варення або джем.
Приготування:
Для початку просіюємо борошно, щоб воно стало легким і повітряним.
Додаємо сухі дріжджі і все ретельно перемішуємо.
Натираємо вершкове масло в борошно, щоб воно легше натирати, необхідно його попередньо заморозити.
Борошно розтираємо в дрібну крихту, я це роблю пальцями.
Збиваємо цукор з яйцем до пишності, і вливаємо в борошно, замішуємо тісто.
Даємо тісту постояти хвилин 10-15.
Тісто розгортаємо в коло, додаємо джем або варення, краю не змащуємо, і нарізаємо на сектора, і з них скочується рогалики.
Готові рогалики викладаємо на деко, попередньо припорошуємо його борошном.
Виставляємо температуру духовки на 180 градусів, і випікаємо 15-20 хвилин.
Смачні рогалики готові. Це нереальна смакота. Всі вони сподобаються до бoжевілля. Швидше скликайте всіх на чай і готуйте цей рецепт.
Смачного!
Що ви про це думаєте?