НІЯКИХ КРУАСАНІВ І ПЕЧИВА БІЛЬШЕ НЕ КУПУЮ. СМАЧНІ РОГАЛИКИ ЗА ШВИДКИМ РЕЦЕПТОМ МОЄЇ БАБУСІ – РОЗЛІТАЮТЬСЯ МИТТЄВО

Ніяких круасанів і печива більше не купую. Смачні РОГАЛИКИ за швидким рецептом моєї бабусі – розлітаються миттєво.

Повідомляє www.hreblya.pp.ua

Складові:

масло вершкове 1 пачка

яйце 2 шт

цукор півсклянки

дріжджі сухі 10 г

борошно 3 склянки

варення або джем.

Приготування:

Для початку просіюємо борошно, щоб воно стало легким і повітряним.

Додаємо сухі дріжджі і все ретельно перемішуємо.

Натираємо вершкове масло в борошно, щоб воно легше натирати, необхідно його попередньо заморозити.

Борошно розтираємо в дрібну крихту, я це роблю пальцями.

Збиваємо цукор з яйцем до пишності, і вливаємо в борошно, замішуємо тісто.

Даємо тісту постояти хвилин 10-15.

Тісто розгортаємо в коло, додаємо джем або варення, краю не змащуємо, і нарізаємо на сектора, і з них скочується рогалики.

Готові рогалики викладаємо на деко, попередньо припорошуємо його борошном.

Виставляємо температуру духовки на 180 градусів, і випікаємо 15-20 хвилин.

Смачні рогалики готові. Це нереальна смакота. Всі вони сподобаються до бoжевілля. Швидше скликайте всіх на чай і готуйте цей рецепт.

Смачного!

Що ви про це думаєте?

Не вдається скопіювати.