Приголомшливо смачні помідорки без краплі оцту та стерилізації – скарб, а не рецепт

Приголомшливі виходять помідорчики! Виходять солодкуватими і зовсім не гострими, пише Головні Новини.

Повідомляє bbcccnn.org

У розрахунку на 3- х літрову банку:

  • 5 ст. л. цукру з гіркою;
  • 2 ст. л. солі без гірки;
  • 1 ч.л. лимонної кислоти.

На літрову баночку:

  • цукор 2 ст. ложки без гірки;
  • сіль – трохи більше половини столової ложки;
  • кавову ложечку лимонної кислоти.

Приготування:

Помідори скласти в банку. Зі спецій – часник 2-3 зубчики, перець горошком, гвоздика, кориця шматочками.

Залити окропом, дати охолонути, воду злити. У банку засипати сіль, цукор і лимонну кислоту. Залити повторно окропом і закатати. У минулому році робила так, але не було під рукою спецій, і не очікувала, що вийде так добре. Помідори виходять солодкуватими і зовсім не гострими.

Кислота навіть не відчувається. Дуже добре для тих, кому не можна оцет. Дуже несподівано – додати корицю! Для мене це було відкриттям. Вона зробила свою справу і поліпшила смак помідорів.

Розсіл випили відразу, як тільки банку відкрили.

Що ви про це думаєте?

Не вдається скопіювати.