Сало «п’ятихвилинка» – варимо п’ять хвилин і за п’ять хвилин з’їдаємо!
Пікантне мариноване сало за 5 хвилин порадує ваших близьких своїм пряним ароматом. Приготувати його дуже просто за цим рецептом!
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на mandarynka.com.ua
Продукти:
- 1 кг свинячої грудинки
- 1 л води
- 1 головка часнику
- 5 лаврових листків
- 4 ст. л. солі
- чорний перець мелений і горошком за смаком
- червоний мелений перець за смаком
Як приготувати сало П’ятихвилинка:
У каструлю залийте 1 л води, додайте 4 ст.л. солі, чорний мелений перець, запашний перець горошком, червоний мелений перець за смаком, 5 лаврових листочків, поставте на великий вогонь.
1 кг свинячої грудки помийте, зішкребти ножем зі шкурки наліт, наріжте невеликими шматками.
Коли сіль розчиниться, відправте порізане сало в каструлю, накрийте кришкою і доведіть до кипіння. З того моменту, як вода закипить, приберіть накип, зменшіть вогонь і проваріть сало протягом 5 хвилин.
Видавіть прямо в каструлю через спеціальний прес 1 головку часнику, накрийте кришкою і перенесіть каструлю в холодне місце на 12 годин.
Готове сало можна зберігати в морозильній камері. Перед подачею на стіл викладіть сало на красиву тарілку, посипте паприкою або подрібненою зеленню. Приємного всім апетиту!