СМАЧНИЙ І ДУЖЕ СИТНИЙ ТОРТ-САЛАТ З КУРКОЮ І МАРИНОВАНИМИ ГРИБОЧКАМИ. ВІН СТАНЕ СПРАВЖНІМ ХІТОМ НА БУДЬ-ЯКОМУ СВЯТКОВОМУ СТОЛІ. ЗБЕРЕЖІТЬ РЕЦЕПТ

Смачний і дуже ситний торт-салат з куркою і маринованими грибочками. Він стане справжнім хітом на будь-якому святковому столі. Збережіть рецепт.

Торт-салат-з-куркою-і-грибами

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на intermarium.news

складові

  • 1 банка печериці (мариновані)
  • 300 гр. курка (філе)
  • 2 шт. морква
  • 3 шт. картопля
  • 3 шт. курине яйце
  • 3 шт. огірок (солоні)
  • 2 скибочки перець (маринований)
  • 1 банка кукурудза (маринована)
  • 1 пучок зелена цибуля
  • 300-400 гр. майонез
  • за смаком перець (мелений)
  • за смаком сіль

Рецепт приготування

1.  Куряче філе нарiзаємо, солимо, перчимо і обсмажуємо в олії на сильному вогні 3-4 хвилини до рум’яної скоринки, можна додати паприку або спеції для курки. Охолоджуємо.

2. Морква з картоплею в шкiрці і яйця відварюємо, охолоджуємо і очищаємо. Банки з кукурудзою і грибами відкриваємо і зливаємо рідину. Гриби використовуємо цілі і велику банку.

3. Підготовлені моркву, картоплю, яйця, огірки, перець і цибулю дрібно нарiзаємо.

4. Розємну форму діаметром 26 см. Вистилаємо харчовою плівкою і розміщуємо цілі мариновані гриби капелюшками вниз. Посипаємо гриби зеленою цибулею.

5. Викладаємо підготовлену моркву, посипаємо злегка сіль, перцем меленим і щедро змащуємо майонезом.

6. Рівномірно розподіляємо підготовлені шматочки курки.

7. Викладаємо підготовлені огірки, маринований перець, кукурудзу і майонез. Трохи кукурудзи залишаємо для прикраси.

8. Потім шар з яєць, трохи солимо і майонез. Останній шар підготовлену картоплю, трохи солимо, перчимо і майонез.

9. Закриваємо салат фольгою і відправляємо в холодильник на 6-7 годин.

10. Потім знімаємо фольгу, накриваємо великою тарілкою. Перевертаємо форму з салатом, знімаємо акуратно форму, плівку і подаємо.

Смачного!

Не вдається скопіювати.