Суші-торт «Філадельфія» для всіх любителів смакоти
Приготувати суші-торт «Філадельфія» зможе практично будь-який початковий кулінар. Адже робити страву простіше і швидше, ніж суші і роли.
Суші-торт викладається шарами і подається з соєвим соусом, імбиром або васабі. В принципі, кількість шарів як і використовувані продукти можуть бути будь-якими. Необхідні — це норі, рис, сир і червона риба. Головне — це звичайно сама ідея! Сподіваємося вам сподобається!
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням наUkr.Media.
Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:
рис відварений — 2 склянки; сир філадельфія — 1 упаковка; огірок свіжий -1 шт; соєвий соус — 4 ст. л; риба червона слабосолена — 250 г; листи норі — 2 шт.
Процес приготування:
Рис заправляємо сіллю, цукром і оцтом. Огірок ріжемо тонкими слайсами. Сир змішуємо з соєвим соусом. Салат формуємо в рознімній формі. На дно викладаємо листи норі — якщо потрібно, підрізайте листи. Викладаємо рис і промазуємо його кремом, невеликою кількістю (сир з соєвим соусом).
Зверху кладемо слайси огірка, на них — шматочки риби, лист норі і рис, крем. На крем — огірок, риба. Прикрашаємо за смаком і ставимо в холодильник на пару годин.
Ось така краса виходить. Пробуйте!