Сaлaт Червона Шaпочкa вже переплюнув Олів’є і Шyбy!

Радимо неодмінно спробувати його зробити, він не залишить вас байдужим і буде частенько з’являтися на вашому столі.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на poshepky.com

Складові:

  • курка відварна — 150 г;
  • перець солодкий — 1 шт .;
  • капуста пекінська (або будь-який листовий салат) — 150 г;
  • яйце — 1 шт .;
  • консервований зелений горошок — 2 ст. л .;
  • помідори — 150 г;
  • кріп — кілька гілочок;
  • майонез — 5 ст. л .;
  • сіль за смаком

Приготування:

  1. У миску дрібно нарізати пекінську капусту. Варену курку нарізати дрібними шматочками.
  2. Солодкий перець нарізати кубиками невеликого розміру. Консервований зелений горошок відцідити від зайвої рідини і додати в миску з салатом.
  3. Додати подрібнене яйце.
  4. Цибулю ріпчасту дрібно нарізати. Бажано використовувати цибулю солодких сортів. Все перемішати, посолити, заправити майонезом і викласти в салатницю.
  5. Верх салату «Червона шапочка» розрівняти. Помідори нарізати невеликими шматочками.
  6. Додати дрібно нарізаний кріп і сіль. Помідори перемішати і викласти ними верхній шар салату — це буде нашою «Червоною шапочкою».

Смачного!