Такі котлетки будуть просити ще і ще – покроковий рецепт

Дуже смачні, соковиті котлети з підливою в духовці. Обов’язково спробуйте їх приготувати!

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на mandarynka.com.ua

Інгредієнти:

  • Фарш – 300 гр.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Картопля – 1 шт.
  • Капуста – 70 гр.
  • Сіль, перець – за смаком.
  • Вода – 450 мл.
  • Томатна паста – 2 ст. ложки.
  • Борошно – 1,5 ст. ложки.

Спосіб приготування:

1. Капусту дуже дрібно нарізати. Ріпчасту цибулю і картоплю натерти на грубій терці.

2. До фаршу відправити подрібнені цибулю, капусту і картоплю. Посолити, поперчити за смаком і все ретельно перемішати. Додати 1,5 ст. ложки борошна і ще раз перемішати.

3. Вологими руками сформувати котлети, обваляти в борошні і обсмажити на добре розігрітій сковороді з рослинною олією з двох сторін до золотистого кольору.

4. Готові котлети помістити в форму для запікання. До томатної пасти відправити трохи води, додати сіль, перець і будь-які спеції за смаком. Все добре перемішати за допомогою віночка. Отриманим томатним соусом залити котлети.

5. Відправити форму для запікання в добре розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин.

Готові котлети посипати свіжою зеленню і подати до столу. Смачного!