Тепер рибу не варю і не смажу, а готую тільки так
Рибка в духовці виходить ідеально.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на mandarynka.com.ua
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- скумбрія – 2 шт;
- приправа для риби – 1 ч.л;
- сіль – половина ч.л;
- паприка – 1 ч.л;
- олія рослинна – 3 ст.л;
- часник – 1 зубчик;
- сік лимона – 1 ст.л;
- кріп.
Процес приготування
Рибу очищаємо, ділимо на філе без кісток.
Змішуємо всі спеції, сіль і олію рослинну, пропущений через прес часник і сік лимона.
Цією масою змащуємо філе і залишаємо в холодильнику на 2 години.
Деко застеляємо пергаментом і змащуємо його рослинною олією.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо рибу 15 хвилин.
При подачі посипаємо нарізаним кропом.