ЦЯ СКУМБРІЯ, ЗАПЕЧЕНА В ГІРЧИЧНОМУ СОУСІ БУКВАЛЬНО ТАНЕ В РОТІ! ПРИГОТУВАТИ ДУЖЕ ПРОСТО! CПРОБУЙТЕ НЕ ПОЖАЛКУЄТЕ!
Ніжна і соковита страва яку можна подавати з будь-яким гарніром. У нас є неперевершений рецепт скумбрії запеченої в гірчичному соусі. Давайте приготуємо її разом.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на intermarium.news
Складові:
- – Скумбрія 2 шт.
- – Цибуля 1 шт.
- – Майонез 2 ст. л.
- – Соєвий соус 3 ст. л.
- – Гірчиця 2 ст. л.
- – Зелень за смаком
Приготування:
1. Очистіть скумбрію від нутрoщів, гарненько вимийте і наріжте на порційні шматочки.
2. Наріжте півкільцями цибулю і приготуйте соус. Для цього змішайте гірчицю, майонез і соєвий соус до однорідної маси. Сіль додавати не потрібно.
3. Додайте в соус цибулю і змішайте його з нарізаними шматочками риби. Скумбрії потрібно буде постояти хвилин 30, щоб як слід промаринуватися.
4. Перекладіть рибу в форму для запікання і відправте в духовку на 20-30 хвилин. Температуру встановіть на рівні 170 градусів. Дочекайтеся поки скумбрія трохи підрум’яниться. Готово! І не забудьте додати зелень.
Ніжну і соковиту страву можна подавати з будь-яким гарніром – вся сім’я оцінить! Тим більше що рецепт насправді дуже простий, і не вимагає особливих зусиль. Найголовніше – набратися трошки терпіння і не накинутися на скумбрію в гірчичному соусі ще до того, як вона буде готова! А поки риба запікається, поділіться цим рецептом з іншими!