Яєчно-сирний рулет з м’ясною начинкою. Обов’язково спробуйте, з’їдають в перший же день!
В даній статті ми розповімо вам рецепт смачного яєчно-сирного рулета з м’ясною начинкою.
Яєчно-сирне тісто завжди виходить повітряне та смачне, а м’ясна начинка чудово його доповнює.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Вакурат
Інгредієнти:
- сметана – 100 мл;
- твердий сир – 150 г.;
- м’ясо – 450-500 г.;
- курячі яйця – 4 шт.;
- манна крупа – 1,5 ст. л.;
- цибуля – 1 шт.;
- сіль (за смаком);
- чорний мелений перець (за смаком).
Приготування:
Яйця трохи збити.
Сир потерти на дрібній тертці.
З’єднати яйця, сир, манку та сметану, перемішати, відставити на пів години.
Готуємо начинку: перемолоти на м’ясорубці м’ясо, підсмажити до м’якості цибулю, додати сіль та перець, перемішати.
Підготувати деко для випікання, застелити пергаментним папером, змащеним олією.
Перекласти тісто у форму, рівномірно розподілити.
Пекти приблизно 10 хвилин при температурі 180 градусів.
Викласти на пергаментний папір, перевернути.
Готовий сирний омлет змастити м’ясною начинкою, сформувати рулет.
Тепер рулет загорнути пергаментним папером.
Пекти в духовці приблизно пів години при температурі 180 градусів.
Через 15 хвилин з готової страви зняти папір, дати охолонути, помістити на годину в холодильник.
Смачного!
Дякуємо, що читаєте нас!