Дачна закуска або сніданок. Жоден кабачок не пропаде, тому що дуже смачно!
Дуже смачна і ситна закуска або сніданок з кабачків! Страва відмінно впишеться в повсякденне меню.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка Рецептів
Так само це відмінна страва для дачників, які люблять готувати з свіжозібраного врожаю.
Продукти
- Кабачки – 2 шт великих
- Яйця – 2 шт
- Помідор – 1 шт
- Ковбаси (шинки) – 150 гр
- Сиру – 120 гр
- Зелена цибуля
- Борошно – 1-2 ст.л.
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
Як приготувати закуску з кабачка:
Кабачки або цукіні нарізаємо кружечками. Ложкою вирізаємо серединку з кожного кружечка. Вирізану серединку нарізаємо невеликими кубиками.

Сковорідку ставимо на вогонь прогріваємо її і наливаємо олію.
Викладаємо нарізані кубики на сковорідку і обсмажуємо на сильному вогні до випаровування всієї рідини і солимо і перчимо до смаку.
У глибоку миску розбиваємо яйця і добре перемішуємо.
Додаємо дрібно нарізані кубики помідора, дрібно нарізану зелену цибулю, натертий сир, нарізану кубиками шинку або ковбасу і кубики кабачка.
Все дуже добре перемішуємо, солимо, перчимо і якщо вологи ще багато, додаємо зовсім небагато борошна (приблизно ст ложку, але не обов’язково).

На добре розігріту сковорідку кладемо кільця кабачка, всередину кожного кружечка викладаємо нашу начинку, обсмажуємо з одного боку до красивого золотистого кольору, далі перевертаємо і вже під кришкою доводимо до готовності.

Смачного!