Дачна закуска або сніданок. Жоден кабачок не пропаде, тому що дуже смачно!

Дуже смачна і ситна закуска або сніданок з кабачків! Страва відмінно впишеться в повсякденне меню.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка Рецептів

Так само це відмінна страва для дачників, які люблять готувати з свіжозібраного врожаю.

Продукти

  • Кабачки – 2 шт великих
  • Яйця – 2 шт
  • Помідор – 1 шт
  • Ковбаси (шинки) – 150 гр
  • Сиру – 120 гр
  • Зелена цибуля
  • Борошно – 1-2 ст.л.
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком

Як приготувати закуску з кабачка:

Кабачки або цукіні нарізаємо кружечками. Ложкою вирізаємо серединку з кожного кружечка. Вирізану серединку нарізаємо невеликими кубиками.

Дачна закуска або сніданок. Жоден кабачок не пропаде, тому що дуже смачно!

Сковорідку ставимо на вогонь прогріваємо її і наливаємо олію.

Викладаємо нарізані кубики на сковорідку і обсмажуємо на сильному вогні до випаровування всієї рідини і солимо і перчимо до смаку.

У глибоку миску розбиваємо яйця і добре перемішуємо.

Додаємо дрібно нарізані кубики помідора, дрібно нарізану зелену цибулю, натертий сир, нарізану кубиками шинку або ковбасу і кубики кабачка.

Все дуже добре перемішуємо, солимо, перчимо і якщо вологи ще багато, додаємо зовсім небагато борошна (приблизно ст ложку, але не обов’язково).

Дачна закуска або сніданок. Жоден кабачок не пропаде, тому що дуже смачно!

На добре розігріту сковорідку кладемо кільця кабачка, всередину кожного кружечка викладаємо нашу начинку, обсмажуємо з одного боку до красивого золотистого кольору, далі перевертаємо і вже під кришкою доводимо до готовності.

Дачна закуска або сніданок. Жоден кабачок не пропаде, тому що дуже смачно!

Смачного!

Не вдається скопіювати.