Деруни з куркою: готую і подаю до обіду з будь-яким гарніром
Сьогодні хочу поділиться рецептом дерунів з куркою. Готуються швидко, а виходять завжди смачними, соковитими, ніжними смачними, подати можна доповнивши будь-яким гарніром.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- куряча грудка – 400г
- морква – 1шт
- картопля – 2-3 шт
- цибулина – 1шт
- яйце – 1шт.
- молоко – 100 мл
Покроковий процес приготування:
Пробиваємо курячу грудку блендером, до однорідності, за бажанням можна взяти вже готовий фарш.
Овочі очистимо. Моркву натремо на дрібній тертці, картоплю і цибулину на грубій терці. До фаршу додаємо моркву, картоплю сіль половину ч.л., чорний перець за смаком.
Все добре перемішуємо і вливаємо 100 мл молока для соковитості, ще раз перемішуємо.
Беремо сковорідку, наливаємо олію, розігріваємо, кладемо ложкою фарш, надаємо форму і смажимо з двох сторін до золотистого кольору з двох сторін під кришкою.
Тепер коли всі обсмажили, потрібно довести до готовності, я змащую деко олією кладу їх на деко прикриваю фольгою і доводжу в духовці при 180 градусах 10-15 хвилин до готовності. Можна скласти все в сковорідку і пропарити на газу або поставити в мікрохвильовку на 3-5 хвилини.
Подаємо з будь-яким гарніром, у мене сьогодні макарони або як самостійну страву.