Десерт “Пташине молоко” зі сметани і шоколаду — готується дуже просто
У цьому рецепті ми розповімо, як приготувати незвичайний десерт зі сметани і шоколаду. Зовні і за смаком він буде нагадувати “Пташине молоко”.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Необхідні продукти:
- 500 грамів сметани
- 15 грамів желатину
- 120 грамів цукрової пудри
- 80 грамів чорного шоколаду
- 30 грамів вершкового масла
Починаємо приготування:
- У чашку насипаємо желатин і вливаємо воду по інструкції на упаковці. Перемішуємо і залишаємо на 10-15 хвилин.
- В іншу чашку кладемо сметану і додаємо цукрову пудру, перемішуємо віночком.
- Розтоплюємо желатин в мікрохвильовці і додаємо до сметани, перемішуємо.
- Готову масу розливаємо по креманкам і ставимо в холодильник на 1-1,5 години.
- Чорний шоколад розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані, додаємо вершкове масло, перемішуємо виливаємо на застиглу сметану. Знову ставимо в холодильник на 10 хвилин і подаємо до столу.
Десерт готується елементарно просто і з найдоступніших продуктів. Основа виходить щільною, а шоколадний шар — м’яким. Таке поєднання робить десерт особливо смачним і ніжним. Приготуйте його для своїх близьких, повірте, вони будуть в захваті.
Смачного!