Десерт-смакота з ряжанки в домашніх умовах

Десерт з ряжанки виходить дуже ніжним з безліччю апетитних бульбашок повітря!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Повітряні і дуже смачні ласощі! Простий десерт з ряжанки «Ніжні обійми». Крем-брюле за смаком. Кажуть, будь-які життєві негаразди відмінно скрашуються десертами.

Тому пропонуємо відмінний рецепт десерту, та не звичайного, а цілком дієтичного. Десерт з ряжанки виходить дуже ніжним з безліччю апетитних бульбашок повітря!

Приготоване за цим рецептом суфле відмінно підійде в якості прошарку для торта. Можна залишити масу як є, а можна додати каву або ягідне пюре.

Ряжанку беріть жирністю 4%, сметану – 20%. Кількість цукру можна зменшити або зовсім замінити медом.

Інгредієнти на 7 порцій:

  • Ряжанка 500 мл
  • Сметана 3 ст. л.
  • Желатин 1 ст. л.
  • Вода 100 мл
  • Цукор 120 г
  • Ванілін за смаком
  • Кориця 1 трісок.

Приготування:

Швидкорозчинний желатин залийте гарячою водою, перемішайте до повного розчинення і залиште остигати.

У глибокій мисці змішайте, а потім збийте міксером ряжанку, сметану і цукор. Збивайте 3 хвилини, а потім, продовжуючи збивати, порціями влийте остиглий желатин.

Продовжуйте збивати протягом ще 5 хвилин. Розлийте суфле за формами, поставте в холодильник до повного застигання. За бажанням прикрасьте десерт какао, скибочками бананів або ягодами.

Не вдається скопіювати.