Десерт-смакота з ряжанки в домашніх умовах
Десерт з ряжанки виходить дуже ніжним з безліччю апетитних бульбашок повітря!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Повітряні і дуже смачні ласощі! Простий десерт з ряжанки «Ніжні обійми». Крем-брюле за смаком. Кажуть, будь-які життєві негаразди відмінно скрашуються десертами.
Тому пропонуємо відмінний рецепт десерту, та не звичайного, а цілком дієтичного. Десерт з ряжанки виходить дуже ніжним з безліччю апетитних бульбашок повітря!
Приготоване за цим рецептом суфле відмінно підійде в якості прошарку для торта. Можна залишити масу як є, а можна додати каву або ягідне пюре.
Ряжанку беріть жирністю 4%, сметану – 20%. Кількість цукру можна зменшити або зовсім замінити медом.
Інгредієнти на 7 порцій:
- Ряжанка 500 мл
- Сметана 3 ст. л.
- Желатин 1 ст. л.
- Вода 100 мл
- Цукор 120 г
- Ванілін за смаком
- Кориця 1 трісок.
Приготування:
Швидкорозчинний желатин залийте гарячою водою, перемішайте до повного розчинення і залиште остигати.
У глибокій мисці змішайте, а потім збийте міксером ряжанку, сметану і цукор. Збивайте 3 хвилини, а потім, продовжуючи збивати, порціями влийте остиглий желатин.
Продовжуйте збивати протягом ще 5 хвилин. Розлийте суфле за формами, поставте в холодильник до повного застигання. За бажанням прикрасьте десерт какао, скибочками бананів або ягодами.