Десять хвилин – і готово: рецепт експрес-торта з полуницею
Пропонуємо вам дуже простий, але смачний торт, який з легкістю зможе приготувати навіть самий невміла людина в області кулінарії. Також цей експрес-торт сподобається най ледачішим людям, адже готується він дуже швидко, і у вас залишиться ще багато часу на відпочинок до приходу ваших гостей. Давайте перевіримо, чи всі інгредієнти на цей десерт у вас є.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами iUkrayina
Необхідні інгредієнти для десерту
- Вершки (візьміть 30% жирності) – 800 мл.
- Вершковий сир (краще купити маскарпоне) – 750 гр.
- Цукрова пудра (за бажанням) – 5 ст. л.
- Ванілін – 1 уп.
- Листкове печиво – 300 гр.
- Полуниця – приблизно 500 г (можна більше).
Інгредієнти розраховані на торт прямокутної форми 25 на 36 см.
Готуємо легкий і простий торт покроково
Візьміть глибоку миску і дуже добре збийте в ній міксером вершки з ваніліном. Візьміть вершковий сир і невеликими порціями додавайте в отриманий вершково–ванільний крем. Не забувайте все це дуже ретельно і обережно перемішувати. Візьміть деко. Не забудьте постелити на його дно папір для випікання і акуратно викладіть шар листкового печива.
Зверху викладіть половину отриманого крему.
Дістаньте свіжу полуницю і гарненько помийте її, перед тим як розрізати кожну ягоду навпіл. Візьміть отримані половинки і викладіть їх зверху на крем, яким вже покрито листкове печиво.
Зверху на полуницю викладіть решту крему. Розподіляйте крем рівномірно. Викладіть листкове печиво зверху на крем і полуницю.
Відправте експрес–торт в холодильник на 3 години (але найкраще на всю ніч). Дістаньте з холодильника, красиво наріжте і швидше подавайте його гостям.