Ділюся рецептом соковитого і ніжного м’яса в духовці
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування смачного і дуже соковитого м’яса в духовці. Приготувати таку страву зовсім не складно, а результат вас приємно здивує!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Свинина – 1,5 кг.
- Сіль – за смаком.
- Чорний мелений перець – за смаком.
- Соняшникова олія – 50 мл.
- Ріпчаста цибуля – 3 шт.
- Солоний огірок – 1 шт.
- Варені яйця – 4 шт.
- Петрушка – 1 маленький пучок.
- Свіжий кріп – 1 маленький пучок.
- Часник – 2 зубчики.
- Сир – 150 гр.
- Майонез – 4 ст ложки.
Як приготувати м’ясо в духовці
1. М’ясо свинини нарізаємо порційними шматочками товщиною 1,5-2 см, добре відбиваємо з кожного боку, додаємо сіль, перець за смаком.
2. Деко змащуємо соняшниковою олією, рівним шаром викладаємо на нього ріпчасту цибулю порізану півкільцями і зверху викладаємо підготовлені шматочки м’яса.
3. Солоний огірок дрібно нарізаємо і перекладаємо в глибоку тарілку, додаємо дрібно порізані варені яйця, подрібнену зелень (у мене петрушка і кріп).
4. Туди ж додаємо часник натертий на дрібній тертці, сир натертий на грубій терці, сіль, чорний мелений перець, майонез і все ретельно перемішуємо.
5. Отриману масу наносимо рівним шаром товщиною 1-1,5 см на шматочки м’яса, накриваємо деко фольгою для запікання і прибираємо в духовку на 60 хвилин при температурі 200 градусів.
Через годину наша страва готова, м’ясо приготоване таким способом виходить неймовірно соковитим і ніжним, ваші рідні по достоїнству оцінять його смак і аромат!