Дізналася американський рецепт швидкого печива: печу його кожні свята

Пропоную знайомство з нескладним способом виготовлення десерту, який відмінно підходить для швидкого перекусу. Американським імбирним печивом з апетитним ароматом кориці приємно буде пригостити ваших близьких під час сімейного чаювання. Переважно ці ласощі я готую в дні торжеств, коли очікую гостей. Легкий десерт до чаю або кави відмінно завершує застілля в свято. Спробуємо? Рецепт нескладний.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Складові

Для виготовлення тридцяти печенюшек я використовую:

  • соняшникову олію — дві третини склянки;
  • білий цукор — один стакан + 1/3 склянки (для обвалювання);
  • яйце — 1 шт .;
  • патоку — чверть склянки;
  • білу муку — дві склянки;
  • харчову соду — дві чайні ложки;
  • корицю — одну чайну ложку;
  • імбир — одну чайну ложку.

У процесі приготування я використовую наступні предмети кухонного інвентарю:

  • мірний стакан;
  • чайну ложку;
  • велику миску;
  • велику дерев’яну ложку;
  • лопатку;
  • маленьку мірну ложку для печива;
  • листи;
  • маленьку тарілку;
  • таймер;
  • рукавиці-прихватки для духовки;
  • решітку для охолодження;
  • фліппер для виїмки печива з форми.

Приготування тесту

Я дію так:

Розігріваю духовку до 177 ° C. За допомогою мірного стакана відмірюють необхідну кількість масла і патоки. У мірну чашку заливаю олію до позначки на дві третини чашки. Відміряного частина олії наливаю в більшу миску. Додаю яйце і цукор (один стакан), перемішую і збиваю. У мірну склянку наливаю патоку — до позначки в чверть склянки. Використовуючи лопатку, кладу відведені кількість патоки в цукрову суміш. Додаю борошно, корицю, харчову соду і імбир (відповідно до рецепту).

Формуємо вироби

Мої подальші кроки:

За допомогою спеціальної ложки я порційний тісто і рівномірно викладаю його на деко. Третину склянки білого цукру висипаю в невелику тарілку. Після того як деко буде наповнений, слід кожен з кульок тіста скачати між долонями і вмочити в цукор верхню частину. Скачане печиво я знову викладаю на деко, розташувавши цукрової стороною догори.

Випікаємо

Далі слід переконатися, що духовка розігралася до 177 градусів. Після цього я обережно розміщую один лист на середню грати (не рекомендую розташовувати листи один на іншому! Цим блокується тепло і створюється перешкода для рівномірної випічки печива). Тривалість процесу складає близько дванадцяти-чотирнадцяти хвилин. Поверхня готових виробів повинна зверху злегка розтріскатися, а самі вироби стати золотисто-коричневими.

Подача

Коли печиво буде готове, використовуючи прихвати, я обережно дістаю деко з духовки. За допомогою фліпером обережно беру печиво і перемістити його на решітку. Тут випічка повинна як слід охолонути. Подаю ласощі до чаю або кави. Дуже смачно вживати це частування з молоком. Насолоджуємося!