Дізналася американський рецепт швидкого печива: печу його кожні свята
Пропоную знайомство з нескладним способом виготовлення десерту, який відмінно підходить для швидкого перекусу. Американським імбирним печивом з апетитним ароматом кориці приємно буде пригостити ваших близьких під час сімейного чаювання. Переважно ці ласощі я готую в дні торжеств, коли очікую гостей. Легкий десерт до чаю або кави відмінно завершує застілля в свято. Спробуємо? Рецепт нескладний.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Складові
Для виготовлення тридцяти печенюшек я використовую:
- соняшникову олію — дві третини склянки;
- білий цукор — один стакан + 1/3 склянки (для обвалювання);
- яйце — 1 шт .;
- патоку — чверть склянки;
- білу муку — дві склянки;
- харчову соду — дві чайні ложки;
- корицю — одну чайну ложку;
- імбир — одну чайну ложку.
У процесі приготування я використовую наступні предмети кухонного інвентарю:
- мірний стакан;
- чайну ложку;
- велику миску;
- велику дерев’яну ложку;
- лопатку;
- маленьку мірну ложку для печива;
- листи;
- маленьку тарілку;
- таймер;
- рукавиці-прихватки для духовки;
- решітку для охолодження;
- фліппер для виїмки печива з форми.
Приготування тесту
Розігріваю духовку до 177 ° C. За допомогою мірного стакана відмірюють необхідну кількість масла і патоки. У мірну чашку заливаю олію до позначки на дві третини чашки. Відміряного частина олії наливаю в більшу миску. Додаю яйце і цукор (один стакан), перемішую і збиваю. У мірну склянку наливаю патоку — до позначки в чверть склянки. Використовуючи лопатку, кладу відведені кількість патоки в цукрову суміш. Додаю борошно, корицю, харчову соду і імбир (відповідно до рецепту).
Формуємо вироби
Мої подальші кроки:
За допомогою спеціальної ложки я порційний тісто і рівномірно викладаю його на деко. Третину склянки білого цукру висипаю в невелику тарілку. Після того як деко буде наповнений, слід кожен з кульок тіста скачати між долонями і вмочити в цукор верхню частину. Скачане печиво я знову викладаю на деко, розташувавши цукрової стороною догори.
Випікаємо
Далі слід переконатися, що духовка розігралася до 177 градусів. Після цього я обережно розміщую один лист на середню грати (не рекомендую розташовувати листи один на іншому! Цим блокується тепло і створюється перешкода для рівномірної випічки печива). Тривалість процесу складає близько дванадцяти-чотирнадцяти хвилин. Поверхня готових виробів повинна зверху злегка розтріскатися, а самі вироби стати золотисто-коричневими.
Подача
Коли печиво буде готове, використовуючи прихвати, я обережно дістаю деко з духовки. За допомогою фліпером обережно беру печиво і перемістити його на решітку. Тут випічка повинна як слід охолонути. Подаю ласощі до чаю або кави. Дуже смачно вживати це частування з молоком. Насолоджуємося!